Maeike Woelinga

Over Maeike

scheepsrecht maeike woelingaVoordat Maeike Woelinga in 2014 de overstap maakte naar Scheepsrecht Advocaten was zij als advocaat werkzaam bij de brancheorganisatie van ondernemers in de watersport, Hiswa Vereniging, waar zij voor haar beëdiging als advocaat in 2006 bijna tien jaar als juriste heeft gewerkt.

Mensen die in de natte sector werken, hebben iets met water. Zo ook Maeike. Voorafgaand aan haar rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam heeft Maeike gevaren in de zeilchartervaart en de binnenvaart en gewerkt bij een scheepsrenovatie- en reparatiebedrijf.

Haar ervaringen zijn zeer waardevol in haar juridische praktijk, omdat bootjesmensen een eigen taal spreken en Maeike die als geen ander verstaat. Maeike adviseert en procedeert met name op het gebied van het bestuursrecht, verbintenissenrecht en aansprakelijkheid. Wanneer bijvoorbeeld gemaakte afspraken niet worden nagekomen of u aansprakelijk wordt gesteld, kunt u bij Maeike terecht.

Maeike is mede opsteller van de recent vernieuwde HISWA Algemene Voorwaarden en heeft tevens de BBZ Algemene Voorwaarden opgesteld.

Met ingang van 2024 is Maeike niet langer werkzaam als advocaat, maar is zij als jurist aan Scheepsrecht Advocaten verbonden.

Contact

Maeike Woelinga 1

085 – 877 09 45
mw@scheepsrechtadvocaten.nl

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.