Joris Klompé

Over Joris

scheepsrecht joris klompé Toen Joris Klompé in 2000 als advocaat werd beëdigd, had hij een actieve carrière doorlopen in de zeilchartervaart, de binnenvaart en de kustvaart. Hij beschikt, naast zijn rechtenbul, over een groot vaarbewijs en de diploma’s Grote Zeilvaart en Kleine Handelsvaart.

Na een aantal jaren aan kantoren in Amsterdam en Hilversum verbonden te zijn geweest, heeft Joris zich in 2009 gevestigd in Loosdrecht, waar hij sinds 2011 praktijk voert onder de huidige kantoornaam Scheepsrecht Advocaten.

Joris adviseert en procedeert in zeer uiteenlopende rechtsgebieden, naast algemeen verbintenissenrecht bijvoorbeeld ook in verzekeringsrecht, arbeidsrecht, huurrecht en auteursrecht. Vaste opdrachtgever is het midden- en kleinbedrijf in de beroeps- en pleziervaart, maar ook de particuliere bootbezitter is bij Joris aan het goede adres.

In zijn vrije tijd is Joris een enthousiast zeiler. Kortom, iemand die begrijpt waar u het over heeft, ook als het om meer nautisch-technische scheepszaken gaat.

 

Contact

Joris Klompé 1

Contact met Joris

Rechtsgebiedenregister Orde van Advocaten: Verbintenissenrecht en Burgerlijk procesrecht

BelE-mail

085 – 877 09 45
jck@scheepsrechtadvocaten.nl